Вибори в Україні відповідають міжнародним стандартам - ВКУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вибори в Україні відповідають міжнародним стандартам - ВКУ

Казна та Політика
685
Міжнародна місія всесвітнього Конгресу Українців (ВКУ) зі спостереження за президентськими виборами в Україні відзначає, що явка виборців на дільницях висока і вибори відповідають міжнародним стандартам проведення демократичних виборів, йдеться в повідомленні прес -служби СКУ.
У ВКУ відзначили, що процес голосування в Києві ускладнений за рахунок одночасних виборів міського голови та міської ради. На виборчих дільницях спостерігаються великі черги, розмірами в 200-400 чоловік.
“Незважаючи на всі загрози та виклики, які передували проведенню позачергових виборів президента України, ми спостерігаємо велику явку виборців. Вибори проходять прозоро і демократично. Ті порушення, які зафіксовані спостерігачами СКУ , не повинні суттєво вплинути на результати голосування», – йдеться у повідомленні.
Місія СКУ також проводить моніторинг та в закордонних виборчих округах. У списки для голосування в єдиному закордонному виборчому окрузі в 75 країнах світу на 114 виборчих дільницях внесено більше 474 тисяч українців.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас