Люксового бренд Infiniti хоче збільшити продажі до рекордного рівня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Люксового бренд Infiniti хоче збільшити продажі до рекордного рівня

Світ
299
Продажі автомобілів Infiniti, люксового бренду японського автовиробника Nissan Motor Co., збільшаться в цьому фінансовому році до рекордного рівня завдяки високому попиту в Китаї, прогнозує компанія.
Постачання автомобілів Infiniti на світовий ринок, як очікується, зростуть більш ніж на 10%, до 200 тис. автомобілів, заявив президент Infinity Йохан де Найс в інтерв’ю агентству Bloomberg.
Збільшення продажів цього фінроку буде досягнуто, головним чином, за рахунок Китаю, де очікується зростання попиту на 75%, більш ніж до 30 тис. автомобілів, зазначив голова Infinity.
Infinity планує зайняти 10% ринку автомобілів класу “люкс” до 2020 року, розраховуючи в тому числі і на китайський ринок.
Компанія цього року почне виробляти седани Q50 і кросовери QX50 на заводі Nissan в Китаї. Третьою моделлю, яку Infinity має намір випускати в Китаї, ймовірно, стане Q30.
Зрештою 60% автомобілів Infinity, що продаються в Китаї, будуть випускатися в КНР, відзначив де Найс.
За словами керуючого директора Infiniti China Деніела Кірхерта, компанія планує випустити 7 нових моделей для китайського ринку в 2014 році і збільшити кількість дилерських центрів до 80 з нинішніх 67.
Продажі автомобілів Infinity в США, які є найбільшим ринком для компанії, як очікується, залишаться стабільними в цьому фінроці – приблизно на рівні 120 тис., відзначив де Найс.
Автомобілі Infiniti на сьогодні виробляються в Японії, а також в США, на заводі Nissan в штаті Теннесі. Крім цього, компанія будує завод у Великобританії, де планує наступного року розпочати виробництво автомобілів Q30.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас