На інвестиціях в нерухомість України можна отримати до 60% рентабельності, - переконують деякі експерти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На інвестиціях в нерухомість України можна отримати до 60% рентабельності, - переконують деякі експерти

Нерухомість
1022
Українці все частіше звертаються до інвестування в нерухомість з метою зберегти свої кошти. За даними компанії UDP, кількість угод з метою інвестування та збереження коштів через придбання нерухомості за грудень 2013 р. і січень 2014 р. склали близько 73%.
“Інвестування в нерухомість можна розглядати як бізнес-проект, коли інвестор розраховує на розміщення певної суми грошей та отримання певного прибутку. Ніхто не каже, що ризики неіснують, але як і в будь-якому бізнесі, їх можна мінімізувати і зважувати. Але ті показники рентабельності, які отримуються в кінці, безумовно, покривають існуючі ризики”, – вважає заступник генерального директора з маркетингу UDP Олеся Перчак.
“Прибуток від такого проекту залежить від класу об’єкту нерухомості, його ліквідності. Наприклад, розглянемо схему покупки квартири на ранньому етапі будівництва і перепродаж її перед етапом введення в експлуатацію – з точки зору мінімізації додаткових витрат, це буде більш вигідний період. Виходить, що за період 1,5-2 роки рентабельність дорівнює близько 50%. Якщо розглянути покупку квартири на початковому етапі, подальший її ремонт після введення в експлуатацію та продаж – це іще більша рентабельність, близько 60%. Окупність однокімнатної квартири, яка здається в оренду, можна досягнути через 3,5 роки”, – розповіла вона.
“Все це досягається при правильному плануванні та керуванні своєю нерухомістью”, – додала експерт.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас