Інвестфонд Franklin Templeton продовжить інвестувати в Україну і Росію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвестфонд Franklin Templeton продовжить інвестувати в Україну і Росію

Фондовий ринок
263
Інвестфонд Franklin Templeton як і раніше зацікавлений в акціях окремих компаній в Росії і Україні, сподіваючись на те, що конфлікт між двома країнами буде подолано, повідомив виконавчий голова ради директорів Franklin Templeton Марк Мобіус.
“Акції російських компаній часто являли собою потенційно вигідні інструменти для інвестицій у різні стресові періоди часу, – говорить Мобіус. – На нашу думку, зараз це вірно навіть більше, ніж раніше”.
За словами Мобіуса, “котирування акцій компаній РФ повинні мати значний дисконт з урахуванням поточного геополітичного ризику для інвесторів”. Експерт не очікує легкого або швидкого завершення конфлікту в Україні.
На його думку, західні країни можуть ввести санкції проти певних секторів економіки РФ, якщо Росія буде задіяна у військових діях в Україні.
Нагадаємо, в лютому Мобіус вже виступав із заявою щодо України. Голова інвестиційного фонду Franklin Templeton Investments оцінив ризик дефолту за борговими зобов’язаннями України як низький.
Фонди групи Templeton – найбільші утримувачі українських держоблігацій, в їх портфелях зібрані папери приблизно на 7 млрд доларів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас