Газета "Вести" причетна до відмивання грошей "сім'ї" Януковича, Курченко переводив їй мільйони щомісяця - РНБО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Газета "Вести" причетна до відмивання грошей "сім'ї" Януковича, Курченко переводив їй мільйони щомісяця - РНБО

Фондовий ринок
2016
Заступник секретаря РНБО України Вікторія Сюмар заявила, що газета “Вести” причетна до відмивання грошей наближених до екс-президента Віктора Януковича.
Про це Сюмар написала на своїй сторінці у Facebook.
“Спосіб фінансування “безкоштовної” газети виявився м’яко скажемо сумнівно легальним. Перевірки та обшуки тривають. Йдеться не про свободу слова, йдеться винятково про відмивання брудних грошей “сім’ї” і причетного до неї Курченка, рахунки яких заблоковані у більшості цивілізованих країн. Навіщо Курченко переводив мільйони гривень щомісяця на “безкоштовну” газету – питання риторичне. Суми, які фігурують у справі і які витрачалися на інструмент обробки масової свідомості, вражають”, – написала чиновниця.
Нагадаємо, що у вівторок були заблоковані рахунки однієї з компаній холдингу “Мультимедіа-інвест груп”, а в четвер вранці в редакцію газети “Вести” увірвалася група озброєних людей і заблокувала її разом з усіма співробітниками. В редакції припускають, що це представники податкової міліції та МВС.
У холдингу такі дії розцінюють як політичний тиск.
За матеріалами:
gazeta.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас