Уряд надасть 11,7 млн. грн допомоги членам сімей осіб, які загинули під час акцій протесту в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд надасть 11,7 млн. грн допомоги членам сімей осіб, які загинули під час акцій протесту в Україні

Особисті фінанси
92
Кабінет міністрів оприлюднив розпорядження № 479-р “Про виділення коштів для надання одноразової грошової допомоги членам сімей осіб, смерть яких пов’язана з участю в масових акціях громадянського протесту, що відбулися в період з 21 листопада 2013 по 21 лютого 2014 років.
За текстом розпорядження, Кабмін доручив виділити Міністерству соціальної політики 11 млн 692,8 тис. грн для надання одноразової грошової допомоги, тобто в 100-кратному розмірі прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб. При цьому Міністерству фінансів доручено здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету.
Крім того, Міністерству соціальної політики доручено затвердити у тижневий строк за погодженням з Міністерством економічного розвитку і торгівлі та Міністерством фінансів перелік витрат, пов’язаних з наданням допомоги, зазначеної у пункті 1 цього розпорядження, а також подати до 1 жовтня 2014 р. Міністерству економічного розвитку і торгівлі, Міністерству фінансів та Державній казначейській службі звіт про використання коштів, виділених за цим розпорядженням.
Нагадаємо, раніше члени сімей загиблих на Майдані зустрічалися з віце-прем’єр-міністром В. Яремою і просили допомогти проконтролювати хід слідства і питання виплати фінансової допомоги кожній родині.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас