Через економічну ситуацію в ТМ "Дригало" скорочують 70% співробітників, підприємство виставили на продаж - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через економічну ситуацію в ТМ "Дригало" скорочують 70% співробітників, підприємство виставили на продаж - ЗМІ

Фондовий ринок
2843
На українському ринку заморожених напівфабрикатів можливий переділ впливу через складну економічну ситуацію в Україні та нещодавній скандал з фіктивним банкрутством, на підприємствах ТМ “Дригало” (м. Біла Церква) почалося масове скорочення співробітників. Планується скоротити до 70% персоналу.
Як повідомили співробітники ТОВ “Долівенко” (ТМ “Дригало”), зараз на підприємстві змушують всіх писати заяву на відпустку за власний рахунок. Також в бухгалтерії повідомили, що перша хвиля звільнень відбудеться на початку червня. Друга хвиля – наприкінці липня. Планується скоротити більше 70% людей.
Власник підприємства – депутат міської ради Людмила Дригало – поки що ніяк не коментує ситуацію. За словами колег-депутатів, нещодавно на продаж було виставлено майно фабрики, де виробляються заморожені напівфабрикати, а також фірми, засновником яких є сім’я Дригало: “Фермерське господарство гніздо”, “Біодіск”, “Агрохолдинг Бердичівський”, “Долесвіт”, “Капітель”, ресторани “Бісмак”, “Наутілус”.
Джерела в Київській обласній державній адміністрації повідомили, що стежать за ситуацією в Білій Церкві, і будуть всіляко допомагати жителям, які втратили роботу: “Ми вже надали доручення в Центр зайнятості”. За словами співрозмовника, проблеми з колись відомим на всю країну підприємством почалися декілька місяців тому, коли з’ясувалося, що розпочата минулого року процедура банкрутства – фінансова афера, і зараз цією справою займаються слідчі Генеральної прокуратури України.
Також однією з причин важкого становища бізнес-леді Дригало, за словами експертів, є її політична активність. “За минулої влади Людмила Дригало була залучена до багатьох бізнес-схем, зараз її покровителі в розшуку, таким чином страждає бізнес, який, на жаль, вже не врятувати”, – підкреслили в міській адміністрації міста Біла Церква.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас