У Луганській області сепаратисти продовжують відбирати авто: оператори вивозять продукцію з регіону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Луганській області сепаратисти продовжують відбирати авто: оператори вивозять продукцію з регіону

Кримінал
4194
У вихідні в Луганській області продовжували відбирати автомобілі, причому як у простих громадян, так і у перевізників. Так, озброєні бойовики 17 травня зупинили автовоз та відібрали два нових позашляховика на одному з блокпостів Луганської області.
В Артемівському райвідділі міліції повідомили, що до відомства звернувся із заявою водій ПАТ “Енергія” і повідомив, що “на несанкціонованому блокпосту, розташованому на виїзді з смт Ювілейне, 50 озброєних осіб в камуфляжному одязі зупинили його вантажний автомобіль Volvo з причепом і відкрито заволоділи двома незареєстрованими автомобілями Toyota RAV4 і Toyota Land Cruiser, які належать вказаному ПАТ”.
Крім цього, 17 травня до Сєверодонецького міськвідділу міліції звернувся з заявою 42-річний начальник Державної пожежно-рятувальної частини і повідомив, що о 13.30 п’ятнадцять невідомих чоловіків у камуфляжному одязі, озброєні автоматичною зброєю, з території частини за допомогою жорсткого зчеплення з позашляховиком чорного кольору без номерних знаків заволоділи броньованою розвідувально-дозорною машиною радіохімічної розвідки, яка перебувала в неробочому стані (без палива й акумуляторної батареї).
Цього ж дня до Лисичанського міськвідділу міліції звернувся із заявою 37-річний в.о. начальника Державної пожежно-рятувальної частини і повідомив, що о 16.45 четверо невідомих чоловіків у камуфляжному одязі, озброєні автоматичною зброєю, з території частини заволоділи броньованою розвідувально-дозорною машиною радіохімічної розвідки.
Нагадаємо, що за нинішніх умов автобізнес фактично припинив продаж автомобілів. Більшість операторів вивезли склади авто з регіону або сховали їх.
За матеріалами:
Auto-Consulting
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас