У Криму відзначають падіння турпотоку в 2,5 рази - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Криму відзначають падіння турпотоку в 2,5 рази - ЗМІ

Світ
866
Кількість туристів, що відвідали Крим у період травневих свят, нижча показника минулого року в 2-2,5 рази. Такі дані на засіданні Ради міністрів Криму озвучив заступник міністра курортів Криму Ігор Котляр, повідомляє Центр журналістських розслідувань.
«На сьогодні середній рівень завантаження в Криму становить 28-30% залежно від регіонів. Це у 2-2,5 рази менше, ніж минулого року. На травневі свята був незначний сплеск приїжджих, але він становить меншу кількість порівняно з тим же періодом минулого року», – сказав Котляр.
Повідомляється, що з такими даними не погодився спікер кримського парламенту Володимир Константинов, який заявив, що різниця між показниками 2013 і 2014 років не може бути такою великою.
«Ви або помилилися в цифрі, і в два рази з половиною говорите менше, ніж торік. Зараз 30% завантаження. У нас що, минулого року було 70% завантаження в травні? Не було такого завантаження ніколи. Те, що завантаження недостатнє, це зрозуміло, ми знаємо причину. Але цифри не дуже коректні», – сказав Константинов.
Водночас, на початку квітня в самопроголошеному кримському уряді заявляли про прогнозований туристичний потік загальною чисельністю близько 8 мільйонів людей. Зараз прогнозований показник скоротився до трьох мільйонів.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас