Google Glass надійшли у вільний продаж в США, ціна - $1500 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google Glass надійшли у вільний продаж в США, ціна - $1500

Світ
588
Google Inc. запустила інноваційні окуляри Google Glass у вільний продаж в США: компанія оголосила “відкрите бета-тестування”, в рамках якого, придбати новинку можна за $1500, поки вона є в наявності.
Однак, як пише газета The Wall Street Journal, неясно, як довго триватиме ця акція, тому що невідомо, скільки пар окулярів встигла випустити Google. Компанія вже проводила закрите бета-тестування окулярів доповненої реальності, а в квітні влаштувала їх одноденний продаж на турнірі з гольфу The Player’s Championship, що відбувався у Понте-Ведра-Біч (Флорида).
Поки що Google Glass не можна назвати готовим продуктом, бета-тестерам пропонується рання версія під назвою Explorers. Google повідомила, що продовжує роботу як над апаратною частиною, так і над програмним забезпеченням.
WSJ не виключає, що з часом Google домовиться з виробниками модних окулярів, включаючи Oakley і Ray-Ban, і Google Glass будуть доступні в більш витончених оправах.
Раніше Google уклала угоду з компанією VSP Global, яка спеціалізується на наданні широкого спектру послуг для людей з порушенням зору, завдяки чому VSP зможе пропонувати Google Glass разом з діоптричними лінзами і безкоштовними оправами для них.
Google Glass – електронні окуляри, що дозволяють користувачеві отримувати на спеціальний дисплей інформацію про об’єкти, з якими він візуально контактує. У пристрої використовується прозорий дисплей, який кріпиться на голову і знаходиться трохи вище правого ока, і камера, здатна записувати відео високої якості.
Зрештою Google хоче об’єднати в Google Glass три функції: доповнену реальністю, мобільний зв’язок плюс інтернет і відеощоденник.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас