Безвізовий режим з ЄС став ближчий: Рада сьогодні прийняла всі закони, необхідні для виконання 1-ї фази його лібералізації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безвізовий режим з ЄС став ближчий: Рада сьогодні прийняла всі закони, необхідні для виконання 1-ї фази його лібералізації

Казна та Політика
2165
Україна завершила виконання першої фази плану дій щодо лібералізації візового режиму з Євросоюзом.
На засіданні у вівторок Верховна Рада прийняла решту 4 законопроекти, необхідні для переходу до другої (імплементаційної) фази виконання плану дій щодо спрощення візового режиму з ЄС.
Зокрема, парламент прийняв законопроекти, які стосувалися вдосконалення сфери захисту прав біженців, боротьби з корупцією, діяльності омбудсмена із захисту персональних даних, а також протидії дискримінації в Україні.
В.о. президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов зазначив, що прийняття таких законів наблизить введення безвізового режиму між Україною та ЄС.
“Як тільки буде ухвалено рішення з приводу другого етапу спрощеної системи, це означає, що до завершення цього року вже буде повністю безвізовий режим”, – сказав він, звертаючись до депутатів перед голосуванням цих законопроектів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас