"Укртелеком" не збирається йти з Криму - і не веде переговори про продаж інфраструктури — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укртелеком" не збирається йти з Криму - і не веде переговори про продаж інфраструктури

Фондовий ринок
948
ПАТ “Укртелеком” не веде переговори про продаж інфраструктури або частини своїх активів в Криму, а також не шукає стратегічного інвестора в цьому регіоні, повідомили в прес-службі компанії.
“Компанія функціонує виключно в рамках чинного законодавства. Як національний оператор, “Укртелеком” несе відповідальність перед своїми абонентами у всіх регіонах і забезпечує безперебійний зв’язок. Оператор продовжує надавати послуги зв’язку в повному обсязі на всій території країни, Крим не є винятком”, – повідомили в прес-службі.
Водночас “Укртелеком” констатує наявність певних складнощів в питаннях взаєморозрахунків між Кримом і материковою частиною України, які негативно відбиваються на оперативності розрахунків за послуги зв’язку, надані клієнтам.
“При цьому компанія робить все від неї залежне, щоб користувачі наших послуг завжди були на зв’язку, і шукає шляхи вирішення проблеми розрахунків за надані послуги. Сподіваємося, що за сприяння відповідних держорганів ця проблема буде незабаром вирішена”, – резюмували в “Укртелекомі”.
Нагадаємо, Рінат Ахметов 1 травня на офіційному сайті “Укртелекому” заявив, що не збирається продавати бізнес в Україні: “Я не продаю бізнес і не збираюся залишати країну. Сьогодні я перебуваю на Донбасі. Моя позиція незмінна: наша країна повинна бути єдиною. І я буду робити все, що в моїх силах, щоб Донбас і Україна були разом. вірячи в Донбас, вірячи в Україну, я зараз інвестую і буду продовжувати інвестувати в свою країну”.
Раніше в російських ЗМІ з’явилася інформація про плани “Ростелекома” купувати телекомунікаційні мережі в Криму.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас