РФ буде субсидувати авіаперевезення між Калінінградом і Кримом - але тільки для 9 тис. осіб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

РФ буде субсидувати авіаперевезення між Калінінградом і Кримом - але тільки для 9 тис. осіб

Казна та Політика
734
Прем’єр -міністр РФ Дмитро Медведєв підписав постанову про субсидування пасажирських авіаперевезень між Калінінградом і Сімферополем, повідомляє сайт російського уряду. Правила надання субсидій організаціям, що здійснюють повітряні перевезення пасажирів з Калінінграда в європейську частину країни і назад, змінені у зв’язку з входженням Республіки Крим до складу РФ.
“З урахуванням планованого кількості рейсів за маршрутом Калінінград – Сімферополь, а також пасажиромісткості використовуваних повітряних суден обсяг повітряних пасажирських перевезень за вказаним маршрутом становить близько 9 тис осіб”, – сказано в повідомленні на сайті уряду.
Гранична величина спеціального тарифу в одному напрямку складе 4,5 тис. рублів , розмір субсидії на одного пасажира – 3 тис. рублів. Спецтариф застосовуватиметься для розрахунку вартості авіаквитка з 15 травня по 15 жовтня включно. На субсидування авіаперевезень за маршрутом Калінінград – Сімферополь з федерального бюджету виділяється близько 26 млн рублів.
У цьому сезоні відомство розраховує за рахунок програм субсидування авіаперевезень збільшити пасажиропотік до 680-700 тис. чоловік.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас