Нова гаряча точка: у Маріуполі 9 травня йшли кровопролитні бої, є десятки поранених і вбитих — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова гаряча точка: у Маріуполі 9 травня йшли кровопролитні бої, є десятки поранених і вбитих

Кримінал
5289
Група терористів близько 60 осіб, озброєних автоматичною зброєю, атакувала міськвідділ міліції в Маріуполі Донецької області. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.
“Була спроба захоплення будівлі, без всяких попередніх вимог. У будівлі відбувся бій. Який перетворився на повномасштабне бойове зіткнення, за фактом підходу підкріплення з боку ВС і підрозділу “Омега” Нацгвардії “, – написав міністр.
В результаті бою, за його словами, значна частина угруповання терористів було знищено.
“Близько 20 терористів знищено, 4 взято в полон. Значна частина нападників, покидавши зброю, зникла в житлових кварталах міста”, – написав Аваков. “Наші втрати – один убитий, 5 поранених. Уточнюються втрати в складі збройних сил. Будівля міськвідділу охоплено полум’ям”, – додав він.
Але увечері зявилася ще одна інформація – відповідно до неї, сім людей загинули і 39 доправлені з вогнепальними пораненнями в лікарні Маріуполя станом на 20:00 п’ятниці, 9 травня, – повідомила прес-служба Донецької облдержадміністрації. “Це те, що пройшло через комунальні медустанови міста”, – йдеться в повідомленні.
Сьогодні зранку Національна гвардія України заявила про відведення своїх сил з Маріуполя, щоб не провокувати ще більшу агресію бойовиків та заради безпеки мирних маріупольців. Про це повідомили у її прес-службі.
За матеріалами:
ОстроВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас