Найдешевша квартира в Москві загальною площею 10 квадратних метрів коштує 2,6 млн. рублів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найдешевша квартира в Москві загальною площею 10 квадратних метрів коштує 2,6 млн. рублів

Нерухомість
1916
Вартість найдорожчої квартири на вторинному ринку житлової нерухомості в Москві в 325 разів вища, ніж ціна найдешевшої, повідомляє РИА “Новости” з посиланням на дані столичних ріелторів.
Так, найдешевша квартира в столиці загальною площею 10 квадратних метрів продається за 2,6 мільйона рублів. Йдеться про малогабаритну “однушку” на другому поверсі п’ятиповерхового цегляного будинку з ліфтом по вулиці Буракова на сході міста, розташовану поруч зі станцією метро “Семенівська”. “Житлова площа – 9 квадратних метрів, кухня – 1 квадратний метр.
А найдорожча і одночасно найбільша квартира, виставлена на сьогодні на продаж у Москві, коштує 845 мільйонів рублів. Пентхаус займає верхні поверхи 9-поверхового монолітного будинку, пропонується без обробки, з приватним ліфтом, димоходом, що дозволяє облаштувати камінний зал, і підготовленою чашею для басейну.
Об’єкт розташований в районі Очаково-Матвіївське в клубному будинку на Староволинській вулиці в Західному адміністративному окрузі столиці. Загальна площа квартири, що позиціонується як “суперпентхаус”, сягає 1,82 тисячі квадратних метрів, з яких 1,5 тисячі квадратних метрів припадає на житлові приміщення, а 50 квадратних метрів – на кухню.
У свою чергу найвища квартира на ринку вторинної нерухомості, за даними ріелторів, – це апартаменти на 67-му поверсі в 72-поверховій вежі “Москва” в “Москва-Сіті”. Загальна площа приміщення становить 190 квадратних метрів, куди входять обладнана кухня-вітальня, дві спальні і три санвузли. Апартаменти пропонуються з обробкою за ціною 102 мільйони рублів.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас