Сєвєродонецький "Азот" в Луганській області зупиняється слідом за "Стіролом" - через погрози безпеки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сєвєродонецький "Азот" в Луганській області зупиняється слідом за "Стіролом" - через погрози безпеки

Фондовий ринок
899
ПрАТ “Сєвєродонецьке об’єднання “Азот” (Луганська обл.), підконтрольне Group DF Дмитра Фірташа, тимчасово призупинило все великотоннажне виробництво: випуск аміаку і його похідних (карбаміду, селітри, вуглеамонійних солей) та іншої продукції.
“Через неспокійну обстановку, яка склалася зараз в Луганській області і, зокрема, у Сєвєродонецьку, для безпеки співробітників ПрАТ і всіх жителів регіону, прийнято рішення тимчасово призупинити все великотоннажне виробництво”, – зазначено в повідомленні компанії в четвер.
Раніше в цей день про припинення роботи з подібних причин повідомило ПАТ “Концерн “Стірол” (Горлівка, Донецька обл.), що також входить до Group DF.
“У цей тривожний час призупинення виробництва виключить всі ризики для співробітників підприємства та мешканців регіону”, – така цитата міститься в прес-релізах обох компаній.
Сєвєродонецький “Азот” уточнює, що в даний час повністю звільняється аміакосховище.
Компанія вказує, що її персонал буде працювати в штатному режимі, проводячи діагностику і ремонт комунікацій, ремонт динамічного і статичного обладнання, планові ремонти, фарбування обладнання, ремонти доріг, будівель і споруд, а також навчання в навчальному центрі.
На час вимушеного простою заробітна плата всіх співробітників зберігається в повному обсязі, ніхто не буде відправлений у відпустку за власний рахунок, робочий тиждень залишиться без змін, повторює Сєвєродонецький “Азот” позицію, раніше вже озвучену “Стіролом”.
Group DF контролює шість підприємств азотної хімії, стратегію яких координує через керуючу компанію. З шести підприємств в Україні розташовані чотири: “Стірол”, “Сєвєродонецьке об’єднання “Азот”, черкаський “Азот” і “Рівнеазот”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас