Автосалони на Сході України створюють самооборону для захисту від озброєних банд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Автосалони на Сході України створюють самооборону для захисту від озброєних банд

Кримінал
1899
Через збільшення кількості випадків захоплення автомобілів з ​​автосалонів Всеукраїнська асоціація автоімпортерів і автодилерів (ВААІД) вирішила організувати самооборону для захисту майна і співробітників. Тепер автосалони будуть протистояти розбою спільно, пише на своїй сторінці Facebook директор ВААІД Олег Назаренко.
Він зазначив, що в дирекції асоціації прийняли рішення обмінюватися інформацією про погіршення криміногенної ситуації, а також вживати можливі заходи безпеки для забезпечення збереження авто, що знаходяться в неспокійних регіонах України. Також ВААІД має намір забезпечити взаємодопомогу між охоронними структурами і налагодити можливий виїзд “тривожних груп” до місць, де потрібна їхня допомога.
“Всі розуміють, що грабежі і мародерства – це загальна проблема: сьогодні “наїдуть” на один автосалон, і якщо допомоги не буде, то завтра те саме буде і на інших”, – пише Назаренко.
Він також підкреслив, що за останній час озброєні бойовики викрали вже кілька десятків нових автомобілів без номерів з точок продажів. 20 автомобілів були вкрадені в автосалонах Донецька, ще 17 в Горлівці.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас