Приклад для наслідування: WOG і Cargill мають намір постачати українським аграріям паливо з відстроченням оплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приклад для наслідування: WOG і Cargill мають намір постачати українським аграріям паливо з відстроченням оплати

Енергетика
1200
Компанії WOG і Cargill засновують спільну програму щодо забезпечення аграріїв паливом з відстроченням оплати, повідомляє прес-служба WOG.
“У рамках цієї програми за замовленням аграріїв WOG привозить в Україну нафтопродукти високої якості в достатньому обсязі. Завдяки цьому аграрні підприємства можуть своєчасно виконувати всі етапи польових робіт. Фінансові інструменти, запропоновані компаніями (WOG і Cargill), передбачають оплату рахунків за паливо вже після збору врожаю і його реалізації”, – йдеться в повідомленні.
Cargill виступає фінансовим гарантом у роботі WOG з сільгосппідприємствами. За повідомленням, закуповувати паливо в рамках програми планують компанії “Укрландфармінг”, “Агротейд”, “Агроінвест”, “Тако”, “Мрія”.
Як повідомлялося, мережа WOG нараховує більш ніж 460 АЗК, входить до групи “Континіум”. Акціонерами групи “Континуум” є Ігор Єремєєв, Степан Івахів, Сергій Лагур і Петро Димінський.
Cargill – один з найбільших в світі виробників і постачальників харчових продуктів, сільськогосподарської і промислової продукції, а також фінансових послуг. Компанія заснована в 1865 році. В Україні Cargill належать два маслоекстракційних заводи в Донецькій та Херсонській областях і шість елеваторів, вона також займається поставками засобів захисту рослин, насіння, мінеральних добрив.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас