У Системі електронних торгів першими лотами стали квартири, автомобілі та побутова техніка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Системі електронних торгів першими лотами стали квартири, автомобілі та побутова техніка

Казна та Політика
2231
На сайті Системи електронних торгів, який функціонує з 1 травня, вже розміщено інформацію про перші об’єкти арештованого майна, які будуть реалізовані шляхом онлайн аукціонів в чотирьох пілотних регіонах: Києві, Львівській, Дніпропетровській та Вінницькій областях, повідомляє Державна виконавча служба.
Зокрема, вже зараз серед лотів можна знайти такі об’єкти нерухомого майна, як квартири і будинки. Також до бази внесено інформацію про інше майно, виставлене на продаж: легкові автомобілі, сільгосптехніка, меблі, побутова техніка тощо. Наприклад, стартова вартість одного з автомобілів, внесених до бази Системи, становить 8 тис. 140 грн.
Для зручності відвідувачів сайту, у розділі “Допомога” розміщена деталізована інструкція користування Системою від загального регламенту проведення електронних торгів до покрокового порядку реєстрації на сайті.
Як вже повідомлялося раніше, база Системи буде захищена за останніми технічним нормативам. Учасники аукціонів зможуть створити власний кабінет і стежити за ходом торгів, а також за наповненням бази новими лотами в он-лайн режимі. Доступ до Системи державних виконавців буде обмежуватися виключно можливістю вносити інформацію про нові лоти в Систему. Тобто державний виконавець вже не зможе впливати на процес продажу майна і виконувати якісь маніпуляції на користь зацікавлених осіб. Інформація про лоти буде постійно оновлюватися і доповнюватися відповідно до оброблених документів і нових даних.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас