Готується заміна Турчинова на Порошенка, Середня Азія на порозі війни за водні ресурси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Готується заміна Турчинова на Порошенка, Середня Азія на порозі війни за водні ресурси

9853
Готується заміна Турчинова на Порошенка – політолог
Сьогодні готується заміна Турчинова на когось іншого, але найчастіше називають Петра Порошенка. Про це на прес-конференції розповів директор компанії персонального і стратегічного консалтингу Berta Communication Тарас Березовець. “Я спілкувався з декількома депутатами і вони стверджують, що з ними подібні розмови ведуться”, – повідомив Березовець.
Тепер банки разом з рефінансуванням отримають і “наглядачів” від НБУ
Національний банк України (НБУ) вирішив посилити контроль за прозорістю використання рефінансування банками, повідомила прес-служба Нацбанку. “Для посилення відповідного контролю правління відомства прийняло рішення про призначення, за погодженням сторін представника регулятора до банків, які отримали кредити Нацбанку”, – йдеться в повідомленні.
Відомий американський політолог пропонує Україні статус “а-ля Фінляндія”
Відомий американський політолог, соціолог і державний діяч, який довгий час був одним з провідних ідеологів зовнішньої політики США Збігнєв Бжезинський дав свій рецепт збереження української державності. Захід повинен переслідувати дві мети одночасно, радить Бжезінський. Перша – “з’ясувати, чи можна все ж таки домовитися з Росією”, друга – роз’яснити росіянам і особливо Путіну, які будуть наслідки, якщо домовитися не вдасться.
Середня Азія на порозі війни за водні ресурси
Низький рівень води у водосховищі Токтогульскої ГЕС (Киргизія) може стати причиною дефіциту води для зрошення фермерський угідь в Узбекистані. Узбекистан щороку використовує близько 53 млрд куб. м води для зрошення бавовняних плантацій, причому під час вегетаційного періоду країна потребує додатково в 3 млрд куб. м, які, як правило, потрапляють в Узбекистан з Токтогульського водосховища.
Турчинов: ситуація в Донецьку – неконтрольована
Влада не контролює ситуацію в Донецьку, заявив в. о. президента України Олександр Турчинов на нараді з головами обласних державних адміністрацій у Києві. “Сьогодні в цьому місті (Донецьк – прим.ред.) влада не контролює ситуацію, так само як і на частині території Донецької області”, – сказав О.Турчинов.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас