Все керівництво спецпризначення «Альфи» усунено від посад за невиконання наказу - відкриті кримінальні справи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Все керівництво спецпризначення «Альфи» усунено від посад за невиконання наказу - відкриті кримінальні справи

Казна та Політика
4836
Генпрокуратура проводить розслідування відносно керівництва спецпідрозділу «Альфа» за невиконання наказу, повідомив в.о. голови адміністрації президента України Сергій Пашинський.
«На сьогодні Генеральна прокуратура порушила три кримінальні справи стосовно командирів підрозділів, які в умовах бойового наказу відмовилися виконувати цей наказ. Керівництво спецпідрозділу «Альфа» повністю усунено за невиконання бойового наказу. Щодо них ведеться службове розслідування», – сказав він брифінгу в Києві в середу.
У середу на нараді з головами обласних державних адміністрацій спікер Верховної Ради, в.о. президента України Олександр Турчинов визнав, що силовики в Донецькій і Луганській областях не здатні виконувати свої обов’язки, а деякі підрозділи співпрацюють з терористичними організаціями.
Спікер парламенту зазначив, що в Донецьку і Луганську вже призначені нові керівники СБУ. Проведена повна заміна керівництва спецпідрозділу «Альфа».
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас