Німецька торгова мережа OBI закрила гіпермаркети в Україні - через "сильного конкурента" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецька торгова мережа OBI закрила гіпермаркети в Україні - через "сильного конкурента"

Фондовий ринок
4473
Про це заявив гендиректор “ОBI Росія” Іан Стрікланд. “Під відходом немає жодних політичних підстав. На ринку України нам довелося працювати з дуже сильним конкурентом, який вже давно і успішно працює на цьому ринку (очевидно, йдеться про “Епіцентр”, – ред.)”, – сказав він.
Мережа OBI з’явилася в Україні в 2008 році, коли було відкрито перший магазин в Харкові. Тоді ж заявлялося, що протягом п’яти років в Україні буде відкрито 20 гіпермаркетів, але ці плани виявилися надто оптимістичними. До останнього часу в Україні працювало три гіпермаркети OBI – у Харкові (біля ТРЦ “Dафі”), Маріуполі (ТРЦ “Амстор”) та Одесі (ТРЦ Riviera).
OBI була заснована в 1970 році і на сьогодні представлена ​​більш ніж 580 магазинами в 13 країнах Центральної та Східної Європи.
Крім OBI, в Україні є ще два іноземних гравця на ринку будівельного рітейлу – це Leroy Merlin (три гіпермаркети) і Praktiker (чотири). Але як раніше повідомлялося, Praktiker вже продав свої магазини українській компанії Kreston Guarantee Group.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас