На кордоні з Кримом водії стоять у черзі по 5-10 годин - Держприкордонслужба — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На кордоні з Кримом водії стоять у черзі по 5-10 годин - Держприкордонслужба

Особисті фінанси
1497
Черги на виїзд з материкової частини України розтягнулися на 4 кілометри і продовжують збільшуватися.
На адміністративному кордоні між Кримом і Херсонською областю значно виросли черги в пунктах прикордонного контролю, повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби в середу, 30 квітня.
«Внаслідок непродуманих рішень нової влади Криму з організації повноцінного контролю пасажирів, транспортних засобів та вантажів на адміністративному кордоні між АР Крим та Херсонській областю значно виросли черги в пунктах контролю», – йдеться в повідомленні.
У Держприкордонслужбі повідомили, що основні ускладнення на сьогодні спостерігаються в пункті контролю Чонгар, біля якого черги на виїзд з материкової України розтягнулися на 4 кілометри і продовжують збільшуватися.
У середньому оформлення однієї вантажівки у російських прикордонників триває не менше 40 хвилин, а легкових автомобілів – 20 хвилин. У результаті водіям легкових автомобілів доводиться очікувати своєї черги близько 5 годин, а вантажівок – не менше 10. Водночас на в’їзд на територію материкової України жодних ускладнень не спостерігається.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас