Перевезення з Росії до до Криму за "єдиними" квитками розпочнуться з 1 травня: як будуть їхати? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перевезення з Росії до до Криму за "єдиними" квитками розпочнуться з 1 травня: як будуть їхати?

Світ
2361
Перевезення до Криму за змішаною схемою з використанням “єдиних” квитків розпочнуться у четвер, 1 травня.
Про це агентству “Кримінформ” повідомили в автономній некомерційній організації “Єдина транспортна дирекція”. “Здійснити поїздку до міст-курортів Криму можна, скориставшись “єдиним” квитком, який об’єднає залізничний, автомобільний і морський транспорт. Продаж проїзних документів вже відкрита”, – заявили в дирекції.
Як пояснили в організації, до Краснодара і Анапи пасажири зможуть дістатися на поїздах, а далі, пересівши на автобуси, – до порту Кавказ, звідки організовано переправу на поромі або катамарані до порту Крим. Далі до міст Керч, Ялта, Феодосія, Коктебель, Судак, Сімферополь, Алушта, Саки, Євпаторія, Севастополь поїздки продовжаться також автобусами.
Вартість посадкового талона з Анапи і Краснодара до міст Криму варіюється залежно від дальності поїздки, пояснили в транспортній дирекції. На даний момент встановлено такі розцінки:
- З Анапи до Сімферополя талон коштуватиме 350 руб., до Севастополя – 430, Євпаторії – 420, Ялти, Феодосії і Судака – 350, а в Керч – 150 руб.;
- З Краснодара в Сімферополь вартість проїзду становитиме 750 руб., в Севастополь – 830, в Євпаторію – 820, в Ялту, Феодосію і Судак – 750, в Керч – 250 руб.
“Усі види транспорту будуть зістиковані між собою таким чином, що пасажирам не доведеться чекати. Автобуси будуть подаватися до місця і часу відправлення стикувальних рейсів поромів, катамаранів і поїздів, і їхня кількість буде адаптована під кількість пасажирів”, – заявили в Єдиній транспортній дирекції.
“Єдиний” талон поки що можна придбати лише в залізничних касах з одночасним оформленням квитків на поїзди далекого прямування.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас