У Горлівці захопили 5 порожніх інкасаторських машин ПриватБанку, Росія забракувала 200 тис. тонн української свинини в Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Горлівці захопили 5 порожніх інкасаторських машин ПриватБанку, Росія забракувала 200 тис. тонн української свинини в Криму

1002
Безлад по-донецьки: в Горлівці захопили 5 порожніх інкасаторських машин ПриватБанку
Невідомі в Горлівці ввечері 28 квітня захопили п’ять інкасаторських автомобілів ПриватБанку і розгромили термінал, в якому не було грошей, повідомило видання Gorlovka.ua у вівторок, 29 квітня. Як передає видання, одного з інкасаторів затримали, завезли в будівлю УВС, де він і віддав ключі від машин, після чого відпустили.
Росія забракувала 200 тис. тонн української свинини в Криму
Россільгоспнагляд має намір перевірити м’ясо, завезене в Крим до його “приєднання” до Росії. “Є побоювання, що це м’ясо було недостатньо ретельно перевірено, щодо нього потрібно буде приймати рішення”, – повідомив керівник Россільгоспнагляду Сергій Данквер.
Янукович і чиновники-втікачі вивезли до Росії $32 млрд – ГПУ
Усунений Верховною Радою Президент України Віктор Янукович і низка українських екс-чиновників вивезли до Росії 32 млрд доларів.
Про це заявив в.о. генерального прокурора Олег Махницький в інтерв’ю британській Financial Times напередодні відкриття в Лондоні Українського форуму з питань повернення активів, передає прес-служба ГПУ.
Євросоюз опублікував новий санкційний список росіян: деталі
Офіційний журнал Євросоюзу оприлюднив прізвища 10 росіян і п’яти представників опору південного сходу України, до яких застосовані санкції ЄС у вигляді заборони в’їзду на територію спільноти і заморожування активів (за наявності таких) в країнах-членах ЄС.
Алкогольний удар: “Укргорілка” просить уряд збільшити мінімальні ціни на горілку на 32,6%
Асоціація “Укргорілка” просить Кабінет міністрів підвищити мінімальну роздрібну ціну (МРЦ) півлітрової пляшки горілки на 32,6% – до 39,9 грн через зростання собівартості виробництва продукції. “Необхідно невідкладно підвищити МРЦ на горілку до 34,90 грн за 0,5 л, а після збільшення акцизу в липні МРЦ мають бути переглянуті до 39,90 грн”, – цитується в повідомленні асоціації її гендиректор Володимир Остапюк.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас