Росія не має наміру повторювати "кримський сценарій" на південному сході України, ПриватБанк розширив список винагород за боротьбу з диверсантами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія не має наміру повторювати "кримський сценарій" на південному сході України, ПриватБанк розширив список винагород за боротьбу з диверсантами

2994
Пропонуємо вашій увазі найцікавіші цифри і цитати вівторка, 29 квітня:
  • Росія забракувала 200 тис. тонн української свинини в Криму
  • Великобританія заморозила $23 млн у справі про корупцію в Україні
  • “Укргорілка” просить уряд збільшити мінімальні ціни на горілку на 32,6%
ПриватБанк про розширення списку винагород за боротьбу з диверсантами
“Чергові спроби дестабілізації ситуації з боку проросійських сепаратистських груп викликають справедливе обурення наших клієнтів, які не можуть користуватися банкоматами, тимчасово виведеними з ладу проросійськими вандалами… За кожну достовірну інформацію (про паліїв і підбурювачів до протиправних дій) банк виплатить гарну винагороду”.
Міністр оборони Росії Сергій Шойгу про відведення військ від кордонів з Україною
“Перспектива жорстких силових дій проти мирного населення змусила російську сторону оголосити про початок масштабних військових навчань на національній території в регіонах, прилеглих до кордонів з Україною. Це рішення було оприлюднено публічно. Однак щойно українська влада заявила про відсутність намірів використовувати регулярні військові частини проти беззбройного населення, російські підрозділи були повернені до місць їх постійної дислокації”.
В.о. генерального прокурора Олег Махницький про те, як Янукович і чиновники-втікачі вивезли в Росію $32 млрд
“На сьогодні Російська Федерація офіційно ховає фактично злочинців, таких як Янукович, Пшонка, Захарченко, не визнаючи їх провину… Генеральний прокурор РФ Юрій Чайка публічно заявив, що Росія не видасть їх. З Україною співпрацюють усі держави, крім Росії. За останніми оперативними даними, лише в Росію вивезено мінімум 32 млрд дол США”.
Заступник голови МЗС РФ Сергій Рябков про “кримський сценарій” на південному сході України
“Ми абсолютно, я це підкреслюю, не схильні вести справу до повторення так званого кримського сценарію на південному сході України… потрібно просто людям надати змогу брати участь в належній мірі у визначенні майбутнього своєї країни, оскільки це абсолютно нормальне, природне бажання. Це основа будь-якого демократичного процесу”.
Заступник голови правління банку «Фінанси і кредит» Ігор Львов про прогнозований курсі гривні
“Після 30 квітня, коли має бути прийняте рішення МВФ про надання Україні багатомільярдної позики для стабілізації економіки, гривня протягом травня зміцниться до 10-10,5 грн/$.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас