США обурені "звірячим нападом на мирних демонстрантів за єдність країни в Донецьку, це тероризм" - офіційна заява — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США обурені "звірячим нападом на мирних демонстрантів за єдність країни в Донецьку, це тероризм" - офіційна заява

Кримінал
4104
США обурені звірячим нападом вчора ввечері на мирних демонстрантів за єдність країни в Донецьку, серед яких були жінки і діти. Це безглузде насильство нагадує про необхідність боротьби за людську гідність, яка є основою політичної дискусії в сьогоднішній Україні. Про це йдеться в заяві посольства США з приводу спалаху насильства в східній Україні.
“Ми засуджуємо взяття сепаратистами в заручники як українців, так і міжнародних спостерігачів, декого з яких жорстоко побили. В сучасному демократичному суспільстві не повинно бути місця такому нелюдському поводженню. Це не що інше, як тероризм”, – йдеться в заяві.
Крім того, у заяві зазначено, що США підтримують зусилля уряду України протистояти цій загрозі і захистити життя і безпеку своїх громадян.
“Крім того, ми закликаємо всіх, хто має вплив на ці збройні угруповання, включаючи Російську Федерацію, вжити заходів для негайного припинення всіх насильницьких дій і звільнення всіх заручників. Це підтверджує, наскільки важливі вибори 25 травня для майбутнього країни. У цій справі український народ матиме повну підтримку Сполучених Штатів”, – йдеться в заяві.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас