Тамбовський губернатор запропонував безкоштовно віддавати покинуті будинки і землі - бажаючим переїхати в регіон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тамбовський губернатор запропонував безкоштовно віддавати покинуті будинки і землі - бажаючим переїхати в регіон

Світ
1338
У Тамбовській області необхідно створити єдиний реєстр землі, що не використовується, і кинутих будинків і запропонувати їх тим, хто готовий переїхати на Тамбовщину, заявив на засіданні обласної Думи у вівторок глава адміністрації області Олег Бетін.
“Багато землі, що не використовується, і кинутих будинків у поселеннях. Треба провести їх облік, зробити єдиний реєстр і запропонувати, може, навіть безкоштовно всім, хто хотів би повернутися на батьківщину або просто приїхати на Тамбовщину. Цей підхід обов’язково вплине, якщо ми його не збюрократимо”, – сказав Бетін, виступаючи зі звітом про виконану роботу і отримані результати у попередньому році. Він підкреслив, що в умовах криз люди завжди тягнуться до землі, до “батьківського дому”.
“Багато людей сьогодні виїжджають з сільської місцевості на заробітки. У первинному сільгоспвиробництві, як основній сфері зайнятості, і в Росії, і в Тамбовській області, сьогодні багато людей не потрібно. З введенням виробничих об’єктів, що будуються в сільській території, ситуація, як показують оцінки трудових ресурсів, зміниться. Треба буде повертати тих, хто виїхав, створюючи для цього необхідні умови”, – зазначив губернатор.
За його словами, Тамбовську область позитивно відзначають за високий рівень використання сільгоспземель – 94%.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас