Відчутного удару по Росії завдадуть обвал цін на нафту і санкції проти Газпрому - політичний експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відчутного удару по Росії завдадуть обвал цін на нафту і санкції проти Газпрому - політичний експерт

Енергетика
3072
Щоб наслідки економічних санкцій проти Росії відчули всі громадяни Федерації, необхідно обвалити ціни на нафту і завдати удару по Газпрому. Про це в ефірі телеканалу БТБ заявив політичний експерт Андрій Золотарьов.
“Поки той рівень санкцій, що ми бачимо – більшість пересічних росіян його не відчує. Для того, щоб якісь наслідки дійшли до них, як це було в 80-ті роки в Радянському Союзі, потрібно обрушити ціну на нафту – домовитися з королівською сім’єю Саудівської Аравії і вдарити по Газпрому”, – зазначив Золотарьов.
Він нагадав, що коли тими ж гравцями було викликано падіння цін на нафту в часи Радянського Союзу, країна відчула наслідки за рік-півтора. Тоді це викликало дефіцит споживчих товарів і загострення економічних проблем. Але поки Захід ще не готовий йти на такі кроки.
“На Газпромі тримається сьогодні вся Росія. І безумовно, удар по Газпрому – це відчули б навіть прості росіяни. Цього поки не зроблено. Очевидно, розраховують на розсудливість, розраховують на те, що Володимир Володимирович відступить. Або все ж залишили на десерт, як кажуть – на закуску”, – підсумував Золотарьов.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас