Кримський гіпермаркет "Ашан" тимчасово закривається для переходу під російську юрисдикцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кримський гіпермаркет "Ашан" тимчасово закривається для переходу під російську юрисдикцію

Фондовий ринок
1324
До середи, 30 квітня, в сімферопольському гіпермаркеті “Ашан” проходитиме розпродаж, ціни на продукти харчування значно знижені. Про це повідомляє кримський сайт CIT.ua з посиланням на представників рітейлера.
Цю інформацію підтвердили і в прес-службі “Ашан Україна Гіпермаркет”. “Гіпермаркет в Сімферополі зараз працює в звичайному режимі і обслуговує клієнтів. Щоб забезпечити подальшу його роботу, і лише в інтересах клієнтів, – група Auchan вирішила передати цей магазин в управління в Росію”, – сказали в прес-службі агентству “Інтерфакс-Україна”.
В українському відділенні рітейлера припускають, що гіпермаркет відкриється до 20 травня. При цьому робочі місця збережуться. Єдине, що зміниться логістика поставок товарів в магазин: в основному всі товари будуть надходити з території Росії, повідомляють кримські ЗМІ.
“Ашан” відкрився в кінці лютого поточного року в місті Сімферополь і пропрацював трохи більше двох місяців. Гіпермаркет займає загальну площу близько 10 тис. кв. м і розташований в ТРЦ “Південна Галерея”.
Після переходу сімферопольського “​​Ашана” під російську юрисдикцію в мережі Auchan в Україні залишиться 10 гіпермаркетів.
Нагадаємо, крім гіпермаркету “Ашан” змінити українську реєстрацію на російську планує і “Метро”. Як передає ІТАР-ТАСС з посиланням на заступника голови правління асоціації “Торгівля Криму” Володимира Гордона, ці торговельні мережі зараз займаються перереєстрацією і хочуть встигнути до 1 травня.
Це будуть перші факти перереєстрації торгових мереж і мереж громадського харчування Криму на російські юридичні особи.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас