Власники торговельних центрів будуть знижувати орендні ставки - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власники торговельних центрів будуть знижувати орендні ставки - експерт

Нерухомість
907
Якщо економічна ситуація не покращиться, власники площ у торговельних центрах будуть змушені знижувати орендні ставки. Про це в ефірі телеканалу БТБ заявив представник Асоціації фахівців з нерухомості Олександр Сокіл.
“Власники магазинів зазначають, що якщо кількість відвідувачів зменшилась незначно, то кількість фактичних покупців – зменшилася відчутно. Більшість людей просто проводить час в торговельних центрах. Тому певний відтік орендарів з торговельних центрів дійсно є. Зараз орендні ставки в торговельних центрах досить високі і просто не всі торговельні марки можуть взагалі подужати цю вартість. Найближчим часом ми будемо очікувати: або у нас зміниться економічна ситуація і всі повернуться до торговельних центрів, або в іншому випадку – просто їх власники будуть змушені піти на певне зниження”, – зазначив Сокіл.
Він додав, що в столиці відкрилися кілька торговельних центрів, тож загальне число торговельної площі в місті збільшилося, але попит на неї невеликий. “Останнім часом відкрилося кілька великих торговельних центрів, тобто взагалі збільшилася кількість торговельних площ у Києві. З іншого боку – в Україні не покращилася економічна ситуація, тому, звичайно, наповнюваність торговельних площ у Києві зменшилася”, – резюмував експерт.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас