ПриватБанк розширив список винагород за боротьбу з диверсантами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк розширив список винагород за боротьбу з диверсантами

Фондовий ринок
5496
ПриватБанк оголосив про виплату гарантованої винагороди за будь-яку інформацію, яка допоможе затримати злочинців, які вчинили підпали та інші акти вандалізму щодо його банкоматів у деяких містах Донецької області.
Як повідомляє в понеділок прес-служба ПриватБанку з посиланням на службу безпеки банку, за останні два дні було зафіксовано декілька випадків спроб підпалів і руйнування банкоматів банку представниками збройних проросійських угруповань.
“Чергові спроби дестабілізації ситуації з боку проросійських сепаратистських груп викликають справедливе обурення наших клієнтів, які не можуть користуватися банкоматами, тимчасово виведеними з ладу проросійськими вандалами”, – підкреслив керівник служби безпеки ПриватБанку Станіслав Крижановський.
За його словами, ПриватБанк спільно з міліцією та СБУ проводить ретельне розслідування всіх випадків, є записи камер спостереження.
У ПриватБанку закликають всіх клієнтів повідомляти інформацію про паліїв і підбурювачів до цих протиправних дій. “За кожну достовірну інформацію банк виплатить гарну винагороду”, – відзначили в прес-службі.
Передати інформацію про злочинців і підбурювачів до неправомірних дій можна за телефоном (056) 7163502 або (067) 5651234, електронною поштою dezhurka@pbank.com.ua, а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.
В рамках програми “ПриватБанк проти злочинності” банк гарантує винагороду за інформацію, що сприяє розкриттю будь-якого злочину, скоєного проти банку. У 2013 році за розкриття злочинів проти банку вже сплачено понад 600 тис грн.
За останні два роки 95% злочинів, пов’язаних зі зломом банкоматів ПриватБанку, були розкриті протягом кількох днів після скоєння.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас