Аваков летить до Великобританії - повертати вкрадені мільярди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аваков летить до Великобританії - повертати вкрадені мільярди

Казна та Політика
2438
Сьогодні українська делегація відвідає з дводенним візитом Великобританію для участі в Спеціальній зустрічі щодо повернення активів України, вкрадених і вивезених за кордон. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці в facebook.
«З нашими європейськими та американськими партнерами 29-30 квітня обумовили широку зустріч у Лондоні – за участю спеців і високим рівнем представництва. У тому числі щодо конкретних справ і осіб. У тому числі щодо арешту майна і банківських рахунків за кордоном», – повідомив міністр.
За його словами, закордонні колеги крім методології – підготували багато цікавої конкретики, українська сторона також готує додаткові запити та ефективні механізми взаємодії.
«Бере участь генеральний прокурор США, Міністр внутрішніх справ Великобританії, представники фінансових, моніторингових і спеціальних служб», – зазначив Аваков.
При цьому міністр додав: «Отже ж як буває в житті – у декого, хто прочитали ці рядки, напевно небезпідставно тьохнуло під ложечкою… От і я розраховую на високу результативність зустрічі – адже мова йде про мільярди».
Нагадаємо, 23 квітня Генпрокуратура повідомила, що український бізнесмен і голова спостережної ради групи «СЄПЕК» Сергій Курченко оголошений у міжнародний розшук.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас