Енергетичний удар: США готуються ввести санкції проти глав Газпрому і Роснафти - The New York Times — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Енергетичний удар: США готуються ввести санкції проти глав Газпрому і Роснафти - The New York Times

Світ
2635
США готуються ввести санкції проти голови правління ВАТ Газпром Олексія Міллера і президента Роснафти Ігоря Сєчіна, пише The New York Times з посиланням на джерела в адміністрації США.
Санкції передбачають заморожування активів в юрисдикції США і заборону американським компаніям і громадянам на ведення бізнесу з людьми, що входять до списку.
CША можуть ввести нові санкції вже на початку поточного тижня. Європейська комісія розгляне санкції сьогодні.
Раніше президент США Барак Обама заявив, що Володимир Путін скоро зрозуміє, що світова спільнота дотримується єдиної позиції з питання санкцій щодо Росії. Американський лідер відзначив, що в цьому питанні США і Європа мають діяти колективно.
До списку санкцій можуть бути включені 15 росіян, які можуть бути причетні до загострення на південному сході України. США введуть санкції проти підприємств і фізичних осіб, включаючи “друзів” Путіна. Очікується, що офіційно новий список санкцій буде оголошено 28 квітня.
Міністр закордонних справ Великобританії Вільям Хейг в інтерв’ю Sky News заявляв, що нові санкції проти Росії будуть розширенням вже чинних, зокрема, візова заборона та заморожування активів.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас