Як сьогодні обманюють українців на купівлі нерухомості, Україна може отримати додаткові $15 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як сьогодні обманюють українців на купівлі нерухомості, Україна може отримати додаткові $15 млрд

3444
Через заяву Путіна “Яндекс” вчора втратив півмільярда доларів капіталізації
Вчора президент Росії Володимир Путін зробив заяву про те, що інтернет придумали в ЦРУ​​, і російські компанії не повинні зберігати інформацію на серверах в США. Ринок миттєво відреагував на цю заяву. Акції Яндекса на нью-йоркській біржі NASDAQ звалилися на 5-6%, що знизило капіталізацію компанії майже на півмільярда доларів.
Як сьогодні обманюють довірливих українців на купівлі нерухомості?
У Дніпропетровську з’явився новий вид шахрайства з нерухомістю – людям пропонують «липову» банківську квитанцію про розрахунок за квартиру. Як відомо, всі угоди з оформлення нерухомості вартістю понад 150 тис. грн проходять через банки. Таким чином, покупець і продавець повинні зробити розрахунок, отримати банківську квитанцію, і з нею йти до нотаріуса. А з такою липовою квитанцією виходить, що покупець передає гроші продавцю, але це ніяк не підтверджується.
МВФ прогнозує, що Україна може отримати додаткові $15 млрд
Міжнародний валютний фонд прогнозує, що Україна зможе залучити протягом 2014-2016 рр. додаткові 15 млрд дол міжнародної фінансової допомоги завдяки реалізації програми співпраці з МВФ, яка, в свою чергу, передбачає виділення Україні кредиту у 14-18 млрд дол.
Криза охоплює Росію: Банк РФ підвищив ключову ставку до 7,5%, а річна інфляція там сягнула 7,2%
Рада директорів Банку Росії на засіданні прийняла рішення підвищити ключову ставку на 0,5% пункту до 7,5% річних. Така інформація міститься в повідомленні прес-служби мегарегулятора. У повідомленні наголошується, що ЦБ РФ не має наміру знижувати ключову ставку в найближчі місяці. Водночас, Центробанк також повідомив, що річна інфляція в Росії на 21 квітня сягнула 7,2%.
Росія наступного тижня оголосить рішення про введення військ в Україну – сенатор РФ
Російська Рада Федерацій збирається обговорити можливість введення військ РФ вже наступного тижня, це випливає із заяви сенатора Ради Федерації Валерія Шнякіна. «Введення російських військ в Україну – питання найближчого часу» – сказано в повідомленні. Відомо, що російські війська вже за десять кілометрів від українського кордону, а в інтернеті з’явилося відео, як вулицями міста Новошахтинськ Ростовської області їде бойова техніка.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас