Росія заявила про можливу "миротворчу операцію" в Україні, повернення Криму під контроль України вважають можливим через півтора-два роки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія заявила про можливу "миротворчу операцію" в Україні, повернення Криму під контроль України вважають можливим через півтора-два роки

2563
Пропонуємо вашій увазі найцікавіші цифри і цитати п’ятниці, 25 квітня:
  • МВФ прогнозує, що Україна може отримати додаткові $15 млрд
  • Росія за I кв. 2014 р. втратила $70 млрд через дії відносно України
  • На рахунки Міноборони в рамках акції “Підтримай Українську армію” надійшло більше 109 млн грн
  • Збитки Райффайзен Банку Аваль в I кв. сягнули практично 1 млрд гривень
Постійний представник РФ при ООН Віталій Чуркін про можливу “миротворчу операцію” в Україні
“Якщо буде продовжуватися те, що ми бачили сьогодні, якщо триватиме застосування сили проти протестного руху на південному сході України, ми будемо скликати екстрене засідання Радбезу. У разі найгіршого сценарію ми згадаємо про рішення, яке ухвалила Рада Федерації, і ця можливість завжди мається на наших руках, але не хотілося б”.
Колишній член РНБО України, генерал армії України Микола Маломуж про повернення Криму під контроль України
“За нашими висновками (а ми робили висновки по Україні, по Майдану, що він буде, а тепер точно так і по Росії робимо), стабілізація Росії є відносною, а успіх Путіна – тактичний. Протягом півтора-двох років настане період дестабілізації ситуації в Росії під впливом економічних і соціальних факторів. За таких умов Крим фактично (про юридично ми не говоримо, тому що він залишається українським) повернеться в Україну”.
Голова галузевої ради учасників ринку нерухомості в Дніпропетровській області Сергій Логутенко про новий вид шахрайства з нерухомістю
“У Дніпропетровську з’явилися лжеріелтори, які за 300-500 грн пропонують сторонам угоди вже готову квитанцію. Далі люди з квитанцією йдуть до нотаріуса, який, нічого не підозрюючи, узаконює угоду. Це неприпустимо і незаконно. Розрахунки необхідно проводити тільки в банку. Вартість банківських послуг не більша, ніж шахраї просять за лжедовідку”.
Журнал Newsweek про введення санкцій проти президента РФ Володимира Путіна
“При ескалації кризи в Україні санкції можуть бути введені і відносно глави російської держави… Як уже підкреслював Білий дім, ми зазвичай не починаємо з санкцій проти глав держав, але введення санкцій проти Путіна – один з варіантів. Це не виключено”.
Радник президента Асоціації українських банків Олексій Кущ про правовий колапс в Криму
“Як захистити свої інтереси в цих умовах – тим більше, що українські нотаріуси і суди вже не працюють у Криму – незрозуміло. І, на жаль, думаю, вже можна говорити про те, що 95-99% цих активів, у тому числі і застави, вони фактично втрачені. І якось врятувати ці кошти буде дуже важко. Тим більше, що підтримки з боку місцевої влади фактично немає, а, навпаки, є спроба ускладнити процес діяльності українських банків”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас