Через застій на ринку нерухомості зменшилась і кількість махінацій з житлом, - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через застій на ринку нерухомості зменшилась і кількість махінацій з житлом, - експерт

Нерухомість
750
Нових схем у шахрайстві останнім часом не з’являється, розповів адвокат Юридичної компанії “Дешунін, Юфест і партнери” Володимир Єніч у коментарі Finance.UA. Ринок нерухомості завмер, а разом з ним і шахрайські комбінації.
“Є окрема специфіка з нерухомістю в Криму. Там зовсім незрозумілим був порядок користування реєстром. З чуток я знаю, що певні нотаріуси, поки не закрилося вікно до кримського реєстру, робили різні цікаві угоди в тому ж Києві по кримській нерухомості. Але зараз практика шахрайства не є активною через те, що угод на ринку практично немає”, – розповів Єніч.
Фактично ж будь-яка угода, укладена зараз у Криму, може бути визнана недійсною або Росією, або Україною. Нотаріуси в Криму ще не отримали дозволу на роботу від влади Криму, і до того ж не можуть працювати за українськими законами навіть технічно – український державний реєстр власників у Криму відключений.
Про те, як найчастіше намагаються обманути українців на придбанні житла, читайте у статті ”Кризове шахрайство: як сьогодні дурять довірливих українців на покупках нерухомості?”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас