Українські військові відбили атаку 100 сепаратистів на військові склади в Артемівську: нападники використовували гранати і гранатомети — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські військові відбили атаку 100 сепаратистів на військові склади в Артемівську: нападники використовували гранати і гранатомети

Кримінал
3804
Українські військові відбили вночі атаку сепаратистів на військові склади в Артемівську Донецької області, є поранені. Про це у своєму Facebook повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи “Інформаційний опір” Дмитро Тимчук.
“Вночі в Донецькій області сталося чергове бойове зіткнення. Кілька десятків екстремістів, озброєних автоматичною зброєю і гранатометами, напали на склади зі зброєю в Артемівську. Українські військовослужбовці дали відсіч грабіжникам. Зустрівши збройний опір, екстремісти розбіглися. За попередніми даними, є поранені”, – розповів Тимчук.
Так, за повідомленням головного лікаря ЦРЛ Артемівська Валентина Бледнова, в його медустанову доставлений військовослужбовець з пораненням в обличчя.
Трохи пізніше стало відомо, що в атаці на військові склади в Артемівську брали участь близько 100 сепаратистів. Про це вже повідомили в прес -службі Міністерства оборони України . «У ніч з 23 на 24 квітня близько 100 невідомих скоїли озброєний напад на військову частину в м. Артемівськ Донецької області. Нападники вели вогонь з автоматичної зброї , гранатометів і активно застосовували ручні осколкові гранати», – йдеться в повідомленні. У Міноборони зазначили, що в ході відбиття нападу отримав поранення військовослужбовець – контрактник. Однак загрози його життю немає.
Нагадаємо, вчора поблизу Краматорська (Донецька область) невідомі обстріляли військовий вертоліт Збройних сил України. Обстріл вівся з автоматичної зброї калібру 5,45 мм. В результаті інциденту ніхто не постраждав.
Водночас, за даними “Інформаційного опору”, відзначається різке зниження представників російського спецназу на території Донецької області.
Як повідомлялося раніше, вчора спецпідрозділу МВС без втрат звільнили від збройних сепаратистів Святогорськ. Місто і його околиці тепер патрулюються міліцією.
Після цього СБУ знову закликала сепаратистів у східних областях країни скласти зброю.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас