Кличка офіційно висунули кандидатом в мери Києва: політик назвав свої основні цілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличка офіційно висунули кандидатом в мери Києва: політик назвав свої основні цілі

528
Конференція Київської міської організації партії “УДАР” висунула лідера партії Віталія Кличка кандидатом на посаду мера Києва. Як повідомляє прес-служба “УДАР” у середу, В.Кличко підкреслив, що його першочергове завдання – знищити бар’єри, які заважають столиці вільно і успішно розвиватися.
“Тому перший наш пріоритет – боротьба з корупцією. Це і прозорий бюджет Києва, і звільнення корумпованих чиновників. Влада в столиці має бути підконтрольною суспільству. Другий пріоритет – залучення інвестицій. Як українських, так і іноземних. Третє – направлення бюджету Києва на потреби киян”, – зазначив В.Кличко.
Політик додав, що сьогодні основна мета – зробити Київ європейським містом, яке стане прикладом для перетворення України на європейську країну.
“Ми йдемо на вибори в Києві, щоб реалізувати нашу програму. Наша мета – отримати більшість у Київраді, яка у взаємодії з нашою фракцією у Верховній Раді зможе, нарешті, вирішити основі проблеми життя столиці та її жителів. І я впевнений, зміни почнуться з Києва”, – підкреслив В.Кличко.
Конференція Київської міської організації партії “УДАР” також висунула кандидатів у депутати Київради за списком і по мажоритарних округах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас