З 22 квітня хліб у Києві подорожчав на 10%
Запас міцності підприємства скінчився, керівництво змушене піти на вкрай непопулярні, але критично вимушені кроки – підняти ціни на свою продукцію в середньому на 10%, відзначили в Київхлібі.
Найбільший столичний виробник хліба і хлібобулочних виробів Київхліб у зв’язку з глибокою девальвацією гривні та подорожчанням виробничих ресурсів з 22 квітня підняв ціни на свою продукцію в середньому на 10%, повідомила прес-служба компанії.
“Аналіз фінансово-економічної ситуації, в якій на сьогоднішній день опинився Київхліб, на жаль, показав, що запас міцності підприємства скінчився, керівництво змушене піти на вкрай непопулярні, але критично вимушені кроки – підняти ціни на свою продукцію в середньому на 10%”, – сказано в повідомленні.
При цьому в компанії відзначили, що ціни на соціальні сорти хліба підніматися не будуть.
Як повідомлялося, Росія забракувала 60 тонн української картоплі.
За матеріалами: Корреспондент.net
Поділитися новиною