Миколаївські та одеські активісти затримали озброєного лідера сепаратистів (ВІДЕО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Миколаївські та одеські активісти затримали озброєного лідера сепаратистів (ВІДЕО)

Кримінал
3627
Миколаївські ополченці, що виступають за єдність і територіальну цілісність України, разом з одеськими активістами, затримали озброєного бойовим пістолетом координатора груп сепаратистів.
Про деталі операції повідомляють НикВести з посиланням на прес-секретаря “Народного ополчення” Миколаєва Давіда Арахамію.
19 квітня представники “Самооборони Херсона” повідомили “Народне ополчення” Миколаєва інформацію про 40 молодчиків, озброєних травматичною, а також ріжучою й тупою зброєю, які направлялися з Одеси в Херсонську область на автобусі “Неоплан”.
“Самооборона Херсона” не пропустила автобус на територію області, після чого супроводжувала до кордону з Миколаївською областю, де наші ополченці зустріли й проводили їх до кордону з Одеською областю, передавши їх місцевим активістам.
20 квітня силами ополчення був затриманий мікроавтобус із десятком молодих людей з Харкова, які одержали по 200 гривень і збиралися зустрітися зі своїм координатором на автовокзалі в Миколаєві для наступного інструктажу й видачі екіпірування.
Після цього молодчики повинні були брати участь у проросійських “заходах” на території Центрального району Миколаєва.
Ополченці не пропустили автобус на територію Миколаєва й супроводили його до кордону з Кіровоградською областю, де передали місцевим представникам “Самооборони”.
За 4 дні роботи була проведена перевірка понад 4 тисяч автомобілів, зафіксовано 9 спроб перевезення предметів озброєння, зокрема саморобних ріжучих і тупих предметів, а також травматичної зброї без відповідних дозвільних документів.
У цілому, з 18 квітня на в’їздах у Миколаїв установлені й обладнані п’ять блокпостів, де співробітниками правоохоронних органів разом з ополченцями ведуться цілодобові перевірки транспортних засобів.
За матеріалами:
gazeta.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас