Сьогодні розпочинається реєстрація кандидатів у мери Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сьогодні розпочинається реєстрація кандидатів у мери Києва

Особисті фінанси
273
У Києві з 23 по 30 квітня включно буде проходити прийом міською територіальною виборчою комісією документів для реєстрації кандидатами на посаду міського голови столиці.
Згідно з оприлюдненим на сайті міського тервиборчкому календарним планом заходів з підготовки та проведення позачергових виборів депутатів Київради і мера, з учорашнього дня (21 квітня) розпочато процес висування місцевими організаціями партій кандидатів на посаду мера і в депутати в багатомандатному виборчому окрузі. Кінцева дата висунення – 26 квітня (включно).
Подача до КМТВК документів для реєстрації кандидатів у депутати Київради за партійним списком – 23-30 квітня (включно).
Що стосується кандидатів-мажоритарників, то терміни висування визначені в межах 25-28 квітня (включно), а подання документів до міської виборчої комісії для реєстрації кандидатами триватиме з 26 по 30 квітня (включно).
Нагадаємо, вибори мера столиці і депутатів Київради будуть проходити в один день з виборами президента України – 25 травня. Про свої наміри балотуватися в мери Києва раніше заявили народні депутати Віталій Кличко, Леся Оробець, Микола Катеринчук, В’ячеслав Кириленко, нинішній голова КМДА Володимир Бондаренко.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас