Україна має продавати Криму воду та електрику за максимальними тарифами - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна має продавати Криму воду та електрику за максимальними тарифами - експерт

Казна та Політика
11257
Україна може скористатися своєю монополією в постачанні ресурсів до Криму. “В даній політично-військовій ситуації, Російська Федерація фактично окупувала частину української території. Звичайно, не усі жителі Криму підтримують це, однак більшість прямо чи непрямо підтримують анексію. Але Україна як держава, яка безумовно ні в якому разі не повинна визнавати втрату Криму, повинна все-таки думати про українців. Україна як держава не повинна повністю зупиняти поставки питної води та електроенергії, але при цьому окупант має сповна понести додаткові економічні втрати, має відчути кому власне географічно належить і повинен належати Крим, з ким він має сухопутний зв’язок і забезпечення основними ресурсами”, – вважає голова Комітету економістів України Андрій Новак.
Для цього тарифи на постачання води та електроенергії мають бути максимально високими. “За орієнтир можна взяти європейські тарифи, щоб проросійськи налаштовані жителі Криму і сама РФ почали розуміти абсурдність і недалекоглядність агресивних дій Росії щодо України”, – пропонує експерт.
Більше про постачання ресурсів на півострів читайте у статті “За якими цінами Україні варто продавати Криму воду та електрику?”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас