Мережа магазинів одягу H&M, одна з найбільших у Європі, відклала вихід на український ринок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мережа магазинів одягу H&M, одна з найбільших у Європі, відклала вихід на український ринок

Фондовий ринок
1493
Одна з найбільших у Європі мереж магазинів одягу H&M заморозила свої плани щодо виходу на український ринок.
Її перша торгова точка повинна була з’явитися в центрі Києва в 2014 році, потім планувалося відкривати магазини в столичних торгово-розважальних центрах. Але через події в Україні, ці плани були відкладені, пише “Капітал” з посиланням на свої джерела на ринку.
Hennes&Mauritz – це одна з найбільших у Європі роздрібних мереж з продажу одягу зі штаб-квартирою в Стокгольмі. Шведи працюють в 49 країнах світу, де відкрито близько 3 тис. магазинів. Продажі мережі в 2012 році становили $15,3 млрд.
Відкласти свій вихід в Україну вирішили також у французькій мережі з продажу спортивного одягу Decathlon (належить власникам Auchan) і в британському рітейлері з продажу натуральної косметики Body Shop.
Перший квартал 2014 року став одним з найскладніших для непродовольчих мереж за останні п’ять років. Продавці фіксують падіння продажів на 20-30% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Щоб стабілізувати ситуацію, магазини проводять розпродажі навіть нових колекцій.
Нагадаємо, в першому кварталі жителі України придбали товарів на 204,9 млрд грн, що на 7,7% більше порівняно з аналогічним періодом минулого року.
За матеріалами:
Капітал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас