Внаслідок ліквідації "схеми Курченка" у квітні до держбюджету надійшли 835 млн грн, - Яценюк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Внаслідок ліквідації "схеми Курченка" у квітні до держбюджету надійшли 835 млн грн, - Яценюк

Казна та Політика
1946
У квітні 2014 р. після ліквідації “схеми” бізнесмена Сергія Курченка до бюджету додатково надійшло 835 млн грн. Про це сьогодні у Верховній Раді заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, передає кореспондент РБК-Україна.
“У зв’язку з тим, що ми почали наводити порядок на митниці, у зв’язку з тим, що закрита схема імені Курченка щодо безмитного ввезення нафтопродуктів, в квітні місяці поточного року, порівняно з квітнем місяцем минулого року, додатково до державного бюджету було зібрано 835 млн грн. Торік схеми “Сім’ї” вкрали 835 млн грн через нерозмитнення і через пільги з розмитнення нафтопродуктів. Цього року в квітні місяці майже плюс мільярд, який раніше йшов у кишеню”, – сказав він.
При цьому Яценюк нагадав, що зараз податкова міліція розслідує справи Курченка, де 700 млн грн вже заарештовано, а також розслідує справи про недоплату податків.
Відзначимо, раніше в Генпрокуратурі заявляли, що злочинна організація на чолі з бізнесменом Сергієм Курченком завдала державі збитків на суму понад 1 млрд грн.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас