Військовій частині в Маріуполі заплатять 0,5 млн грн за успішну боротьбу з сепаратистами, виробництво горілки в Україні в березні впало на 53,3% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Військовій частині в Маріуполі заплатять 0,5 млн грн за успішну боротьбу з сепаратистами, виробництво горілки в Україні в березні впало на 53,3%

655
Пропонуємо вашій увазі найцікавіші цифри і цитати четверга, 17 квітня:
  • ЄС звільнив від мита 83% української сільськогосподарської продукції
  • Виробництво горілки в Україні в березні впало на 53,3%
  • Особовому складу військової частини в Маріуполі заплатять 0,5 млн грн – за успішну боротьбу з сепаратистами
  • Експорт зернових з України сягнув позначки 30 млн тонн
  • Наближена до Януковича фірма залишила борги на 400 млн грн і зникла – заробивши перед цим 27 млрд.
Незалежний фінансовий аналітик Дмитро Ткаченко про нове підвищення курсу долара
“Про те, що якісь банки спекулювали на міжбанку, штучно підвищуючи курс долара, можна говорити майже зі стовідсотковою впевненістю. Питання лише в тому, яка частка провини в падінні гривні банків, а яка – об’єктивних чинників. Однозначно на девальвацію гривні впливають і неспокої на Сході України, і падіння економіки”.
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков про військову операцію в Маріуполі
“Спільними зусиллями озброєної міліції та Нацгвардії – після короткого бою, нападаюча банда була розсіяна, в основному локалізована і роззброєна. Серед службовців МВС втрат немає. За попередніми даними серед нападників бойовиків – 3 убитих, 13 поранених, 63 затриманих. Вилучено зброю. Засоби зв’язку та телефони російських операторів”.
Президент РФ Володимир Путін про введення військ в Східну Україну
“Я нагадую, що Рада Федерації РФ надала президенту право використовувати Збройні сили в Україні. Дуже сподіваюся на те, що мені не доведеться скористатися цим правом, і що політико-дипломатичними засобами нам вдасться вирішити всі гострі, якщо не сказати – найгостріші, проблеми сьогоднішнього дня в Україні”.
Представник України Юрій Сергєєв про втручання Росії у внутрішні справи України
“Збройні угрупування, що діють на сході країни, підтримуються російськими силами, які незаконно проникають на територію України… Україна не здивована тим, що тільки РФ критикує антитерористичну операцію на Сході України. Ви пам’ятаєте, що Росія – це та країна, яка найчастіше використовує контртерористичні інструменти щодо своїх громадян”.
Заступник губернатора Дніпропетровської області Борис Філатов про винагороду за піймання диверсантів
“У нас є пропозиція. За кожну повернуту одиницю – виплачується винагорода за автомат 1000 доларів США, кулемет – 1500 доларів США, гранатомет – 2000 доларів США. За кожного переданого “​​зеленого чоловічка”, він же найманець, що ступив на нашу спільну землю і що намагається зіштовхнути нас у братовбивчій війні – винагорода 10 000 доларів США”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас