У Дніпропетровську встановили винагороду за упіймання диверсанта - $10 тис, Путін публічно визнав своє право на введення військ до Східної України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Дніпропетровську встановили винагороду за упіймання диверсанта - $10 тис, Путін публічно визнав своє право на введення військ до Східної України

1932
Україна ввела максимально жорсткі обмеження на в’їзд чоловіків – росіян
Україна ввела жорсткі обмеження на в’їзд в країну для громадян Росії, попередила авіакомпанія «Аерофлот» на своєму офіційному сайті. «У перетині державного кордону України буде відмовлено:
Всім громадянам Росії чоловічої статі віком від 16 до 60 років. Пропуск цієї категорії буде здійснюватися за рішенням начальника регіонального управління (прикордонного загону) після проведення контролю лише в екстрених випадках за наявності: документів, що підтверджують родинні зв’язки, смерть або важку хворобу близьких родичів, завірених оригіналів запрошень юридичних і фізичних осіб або на підставі інформованості, направленої адміністрацією Держприкордонслужби. Без підтверджуючих документів в’їзд буде дозволений тільки громадянам Росії, які слідують сім’ями з дітьми.
Путін публічно визнав своє право на введення військ до Східної України – і пообіцяв зробити все, щоб допомогти її жителям “відстояти свої права”
Президент РФ Володимир Путін сподівається, що йому не буде потрібно скористатися правом, наданим парламентом, використовувати Збройні сили в Україні. “Я нагадую, що Рада Федерації РФ надала президенту право використовувати Збройні сили в Україні. Дуже сподіваюся на те, що мені не доведеться скористатися цим правом, і що політико-дипломатичними засобами нам вдасться вирішити всі гострі, якщо не сказати – найгостріші, проблеми сьогодення в Україні”, – сказав Путін під час “прямої лінії”.
У Дніпропетровську встановили офіційну винагороду за упіймання диверсантів – $10 тисяч
У Дніпропетровську встановили нагороду за упіймання російських диверсантів у $10000 за кожного. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник губернатора Дніпропетровської області Борис Філатов. “У нас є пропозиція. За кожну повернуту одиницю – виплачується винагорода за автомат 1000 доларів США, кулемет – 1500 доларів США, гранатомет – 2000 доларів США. За кожного переданого “зеленого чоловічка”, він же найманець, що ступив на нашу спільну землю і що намагається зіштовхнути нас у братовбивчій війні – винагорода 10 000 доларів США”, – написав він.
Офіційний курс долара в Україні знизився – до 11.2521 грн
Офіційні курси гривні до іноземних валют, встановлені Національним банком України з 14:00 17.04.2014, становлять:
100USD – 1125.2078 UAH
100EUR – 1557.2876 UAH
10RUB – 3.1185 UAH
Від початку кварталу офіційний курс USD/UAH подорожчав на 2.72%.
Від початку року офіційний курс USD/UAH подорожчав на 40.77%.
ЄС поховав сподівання Росії на газову трубу в обхід України – “Південний потік” побудований не буде
Газопровід “Південний потік” не повинен бути побудований. Про це йдеться в резолюції, за яку сьогодні проголосував Європейський парламент.
“(Європарламент) вважає, що газопровід “Південний потік” не повинен бути побудований, і повинні бути доступні інші джерела поставок”, – стверджує Європарламент. Крім того, вказується, що Євросоюз має допомогти Україні у вирішенні газових суперечок з Росією.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас