У Рівному міліціонери навчають активістів, як користуватися автоматом Калашникова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Рівному міліціонери навчають активістів, як користуватися автоматом Калашникова

Казна та Політика
595
Правоохоронці Рівного почали систематичні заняття для людей, які допомагають співробітникам міліції охороняти громадський порядок і заступають на загальні патрулювання, – повідомляє прес-служба ВЗГ УМВС України в Рівненській області.
Добровольцям, яких на сьогодні налічується більше 50 осіб, міліціонери розповіли і показали на практиці пристрій пістолета Макарова та автомата Калашникова. Після лекції кожен охочий міг самостійно виконати вправу з розбирання та збирання вогнепальної зброї під наглядом міліціонера.
На організованих навчаннях громадським активістам показали основні прийоми рукопашного бою, необхідні для затримання зловмисників та їх роззброєння.
Кожен патруль охороняє громадський правопорядок складається з двох міліціонерів і двох добровольців. У кожного наряду – свій маршрут патрулювання. Вони обходять територію з метою недопущення вчинення адміністративних і кримінальних правопорушень і охорони громадського порядку.
“Сьогодні міліціонери провели з добровольцями інструктажі щодо поводження з вогнепальною зброєю, правовими принципами її використання, що має позитивний результат для спільних патрулюваннь, – зазначив начальник міліції громадської безпеки полковник міліції Олег Берест. – Ми запрошуємо всіх бажаючих вступати в громадські формування і бути готовими для захисту нашої Батьківщини”.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас