Що слід зробити з Південним Сходом? - результати опитування серед читачів Finance.UA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Що слід зробити з Південним Сходом? - результати опитування серед читачів Finance.UA

2687
На південному сході країни продовжуються заворушення – і силові відомства продовжують “антитерористичну операцію”. Як повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, цієї ночі банда нападників здійснила атаку на військову частину Національної гвардії в Маріуполі. У відповідь підрозділи МВС провели свою операцію – 63 бойовики затримані, ще 3 убиті і 13 поранені. Очевидно, що конфлікт на спад не іде, і до яких дій варто вдатись Києву?
48% опитаних читачів Finance.UA вважають, що уряду треба навести порядок “жорсткою рукою”. Надати максимальну автономію регіону вважають доцільним 30% респондентів. Ще 17% думають, що кращим варіантом буде відмовитися від південного сходу назавжди. 3% вважають, що треба спробувати домовитись на паритетних умовах. І лише 2% пропонують покликати на допомогу війська НАТО і ООН.
Опитування_17_04_14
Нагадаємо, що 13 квітня було оголошено про проведення “антитерористичної операції”, після того як сепаратисти захопили низку адміністративних будівель та управлінь міліції на Донеччині: у Слов’янську, Горлівці, Маріуполі, Харцизьку, Краматорську, Макіївці та Єнакієвому. Зараз у Слов’янську озброєні люди продовжують блокувати шість бойових машин десанту Збройних сил України.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас