НАТО негайно відправляє військові кораблі і літаки до кордонів Росії, долар закінчив середу на 11,2 грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАТО негайно відправляє військові кораблі і літаки до кордонів Росії, долар закінчив середу на 11,2 грн

5472
НАТО негайно відправляє військові кораблі і літаки до кордонів Росії – щоб захищати своїх союзників
Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен заявив, що організація має намір посилити повітряне патрулювання Балтики. Так, альянс має намір направити свої військові кораблі в Балтійське море і східне Середземномор’я. Наші оборонні плани будуть переглянуті і посилені. Ми почнемо імплементувати ці заходи негайно, і в майбутні тижні і місяці послідує більше (заходів), якщо це буде необхідно”.
Долар закінчив середу на 11,2 грн на Міжбанку – НБУ стабілізував курс
У середу, 16 квітня 2014 р., на українському міжбанківському ринку ціни на американську валюту продовжували падати. Сьогодні на міжбанківському валютному ринку України торги по долару США відкрилися наступними котируваннями – 11,7000/12,0500, до 12:00 ціни впали 11,2000/11,4000. До закриття торгів цінові рівні залишилися на тих же значеннях 11,2000/11,4000.
Утікач Курченко повертається – і купує в Криму мережу АЗС
Сергій Курченко, якого підозрюють в мільярдних розкраданнях, домовляється про купівлю однієї з найбільших кримських мереж АЗС “Современник”. Мережа “Современника” налічує 35 заправок і є третьою за кількістю АЗС на півострові. Купівля мережі “Современник” – перша угода Курченка після того, як він втік з України слідом за президентом Віктором Януковичем. Раніше його група СЄПЕК була одним з основних гравців паливного ринку. Наприкінці лютого вона припинила торгувати пальним, а її Одеський НПЗ за борги відійшов до російського банку ВТБ.
У Криму м’ясна криза: поставок немає, ціни злетіли до 100 грн за кг
На півострові різко подорожчало м’ясо. За прогнозами, ціна на свинячу вирізку з наступного тижня злетить до 100 гривень. Як повідомили постачальники м’ясної продукції, вже сьогодні на ринках Сімферополя за свинячу вирізку просять 85 гривень. «Поставки з України заблоковані. Машини просто не пропускають, от ціни і зростають. З наступного тижня вирізка коштуватиме 100 гривень, а то і вище», – кажуть вони.
Захоплена сепаратистами у солдатів в Краматорську бронетехніка вже в Слов’янську
Українська бронетехніка, захоплена прихильниками Росії в Краматорську, прибула в Слов’янськ. 6 бойових машин стоять біля виконкому Слов’янська. Бронетехніку направили в Краматорськ в рамках антитерористичної операції.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас